Zsűrizés folyamata

Magyar nyelvű értékelőlap letöltése >>>

Angol nyelvű (eredeti) értékelőlap letöltése >>>

A Global Legal Hackathon kétfordulós. Az első fordulóban a nyertes csapat kiválasztása a helyi, a második fordulóban a nemzetközi zsűri hatásköre.

Első kör

Az első körös zsűrizésre 2018. február 25. vasárnap este kerül sor. A végső pitch szövegek és prezentációk elkészítésének határideje vasárnap 17.00.

A prezentáció és pitch szöveg előadására 5 percet szabad biztosítani a csapatoknak és további 5 perc áll a zsűri rendelkezésére, hogy kérdéseket tegyen fel és ezt a csapatok megválaszolják.

A helyi győzteseket a szervezők vasárnap éjfélig juttatják el a globális zsűribe.

Második kör

Az első körben, lokálisan kiválasztott nyertes csapat 2018. március 11. 17.00 EST, 22.00 CET (!) küldheti be a projektjét, alkalmazását, prezentációját a globális zsűrizésbe. Február 25. és március 11. között a csapat még dolgozhat a prezentáción és az alkalmazáson is, de az alapvető funkionalitást, működést, és üzleti megoldást nem változtathatja már meg.

2018. március 26-án jelenti be a Global Legal Hackathon csapata a nyertest, egyúttal javaslatokat téve továbbfejlesztésre vagy a prezentációban javítandó pontokra. A döntősök meghívást kapnak a 2018. április 21-én, New Yorkban tartandó díjátadó gálára. A döntős csapat április 6-ig dolgozhat még a projekten és a prezentáción, a végleges anyagokat ezen a napon kell leadni.

Utolsó kör

A globális nyertes csapatot 2018. április 21-én a gálán nevezi meg a Global Legal Hackathon csapata.